3bd7818dcd7e84f28c4ac4fd109b1c4d

OpenAthens - גישה חדשה למאגרי מידע ומאמרים בטקסט מלא

OpenAthens - גישה חדשה למאגרי הספריה ומאמרים  ללא  סמבה

בהרצה ! כעת ניתן לגשת למאגרי הספריה ומאמרים ללא סמבה.
עשינו את החיבור עבורכם, כל שעליכם לעשות זה לחפש את החומר מאתר הספריות ולהזדהות לשירות עם ההזדהות האוניברסיטאית (תז וקוד אישי ו/או מייל אוניברסיטאי וסיסמה )
שימו לב כי השירות והעיצוב מתעדכן כל הזמן על מנת לספק לכם את החוויה הטובה ביותר. לאחר יצוב השיטה ההתחברות דרך VPN תתבטל.

כניסה למאגרי מידע וטקסט מלא ניתן לבצע באמצעות אחת מהאפשרויות הבאות:

• אתר הספריות מאתר של הרשות לספריות- בחרו במאמרים ואז התחילו חיפוש

hufind

במסך ההזדהות המתקבל - הכניסו כאן את ת.ז שלכם (8 או 9 ספרות) וקוד אישי (5 ספרות) או את המייל האוניברסיטאי שלכם וסיסמתו

onehuji

• דרך ה-HUfind, קטלוג של הספרייה - ניתן לחפש במאגר מידע (Database Search) או מאמרים ועוד (Articles and More)

hufind

Google Scholar

כרגע הגישה לGoogle Scholar  היא דרך https://ca.huji.ac.il/sambaבלבד. הגישה דרך ה-OneHuji (כניסה עם ת״ז וקוד אישי) לא זמינה כעת ותהיה זמינה בזמן הקרוב.

גישה ישירה למאגרי מידע

במידה ושמרתם בדפדפן כתובת מסוימת של מאגר מידע, על מנת לקבל גישה ישירה עם HUJI ONE LOGIN:

1. נא להיכנס לקישור של MyAthens
  2. רשימת מאגרי המידע של HUJI יופיעו במסך